Kiállítás

A KÁRPIT3 – Apokalipszis vagy globális fenntarthatóság című
nemzetközi kárpitkiállítás 2017. április 12-én nyílik a Vigadó Galériában,
a rendezés 2017. április 6-tól 10-ig zajlik,
a nemzetközi díj-zsűri a kész kiállítás alapján 2017. április 10-én történik.
A zsűri időpontja október 26-ról december 15-re tevődött át.

A bezsűrizett kiállító művészek névsorát egyrészt a honlapon tesszük közzé, másrészt értesítünk december 30.-ig mindenkit.

Az Aranyfalra szánt, zsűrizés nélkül beadható, 20×20 cm-es művek végső beérkezési ideje: 2017. január 1-15-ig, az egyesület címére.
Magyar Kárpitművészek Egyesülete, 1507 Budapest, Pf.: 172.

Pontosításra kerülnek a pályázatokhoz tartozó szöveges anyagok terjedelmére vonatkozó kritériumok, melyek a bezsűrizett művészek esetében a magyar-angol nyelvű katalógusba kerülnek:
A katalógusban szereplő kreatív koncepció esztétikai szempontból a legideálisabb mérete a 2400 és 2600 közötti leütés lenne.
A szakmai életrajzban pedig a név, születési hely, idő, iskolák mellett a legfontosabb, maximum 15 egyéni és csoportos kiállítás, illetve maximum 10 díj szerepeljen!
Kérjük ehhez igazítsátok az elküldött anyagot.
Aki erre nem reagál automatikusan a katalógus szerkesztője húzza meg a kiállítások sorát, mivel bizonyos méretű helyet biztosítunk minden résztvevőnek.

A szövegeket hivatásos fordító fordítja le, s lektorált, végleges állapotban kerül a grafikushoz.

Kérjük a pályázókat, hogy a módosított kreatív koncepciót és az önéletrajzot
legkésőbb október 30-ig küldjék vissza a Hungarian Tapestry Artists hungariantapestryartists@gmail.com email címre, mert utána a fordítóhoz kerül. A kreatív koncepció a nemzetközi zsűri számára az elektronikus zsűrizendő anyag része!